Monday, March 28, 2022

Lista över reflekterande uppsatser

Lista över reflekterande uppsatser



Enligt din åsikt, vad är den största utmaningen som vår värld står inför idag och varför? Capstone-projektet. Den bör vara tillräckligt kort för att ge författaren utrymme för analys. Tack! Använd uppföljningsfrågorna för att hjälpa dig att ge detaljer för att fylla i ditt stycke. Kom ihåg när du skriver, det är okej att döda dina små älsklingar, alltså att revidera, reflekterande uppsatsämnen lista, revidera, revidera.





Några saker att komma ihåg när du väljer reflekterande uppsatsämnen



Cookies samlas in av vår webbplats för att du ska få det mest positiva intrycket. Det är då du måste luta dig tillbaka och tänka på ditt korta liv och dra fram minnen som tänder. Du kanske har fler minnen än du tror, ​​men du är så upptagen med att leva livet att du aldrig riktigt reflekterade över att de hade någon betydelse när de tiderna hade passerat, reflekterande uppsatsämnen lista. Kom ihåg reflekterande uppsatsämnen lista du skulle komma tillbaka till skolan efter sommarlovet och det första din engelskalärare alltid velat ha var inte bara min matteläxhjälp som du fick av en vän, utan en berättelse om vad du gjorde den gångna sommaren, ja det är ungefär så när skriva en reflekterande uppsats för din engelska professor.


Det svåraste är att välja ett reflekterande uppsatsämne, men när du väl har hittat ett bra kommer dina ord att flyga från dina fingrar till sidan utan problem. De är dina personliga minnen och ingen annan kan skriva dem som du kan. Hitta de perfekta reflekterande ämnesidéerna, reflekterande uppsatsämnen lista. Användningen av dina forskningsfärdigheter är vad du behöver för att börja söka efter reflekterande uppsatsidéer, reflekterande uppsatsämnen lista. När du har samlat dina egna tankar är nästa steg du kan ta att intervjua dina föräldrar, vänner och släktingar för mer information. De är människorna som kan hjälpa dig med den här resan längs memory lane. Det här är en perfekt tid att ringa dina föräldrar, du vet att du borde ha det innan detta men det är okej, de kommer att vara glada att höra från dig.


Var du aktiv i din kyrka, bygdegård eller satt i aktivitetsråd på din skola? Gjorde du en praktikplats när du gick på gymnasiet, eller kanske volontär på ditt lokala sjukhus. Komma in reflekterande uppsatsämnen lista med alla människor som du har arbetat med reflekterande uppsatsämnen lista åren reflekterande uppsatsämnen lista innan du vet ordet av kommer du att sammanställa en lista med ämnen och samla idéer att välja mellan. Många elever har fört journal under hela sin tid i grundskolan ända fram till gymnasiet.


Om detta är ditt fall finns det så mycket information i dem som du kan hämta från och med nu för att hjälpa dig med ditt reflekterande uppsatsämne. Ta fram dina dagböcker och tillbringa en eftermiddag långsamt med att läsa dem. När du läser dem, tänk på var du var då och var du är nu. Om något av dina inlägg får dig att skratta, skriv ner dem i en disposition, även om det finns några som får dig att få tårar i ögonen, lägg dem också i dispositionen, reflekterande uppsatsämnen lista. Hur skriver jag en reflekterande uppsats. Nu när du har samlat den information du behöver för din reflekterande uppsats, nu måste du få ordning på det hela. Den här typen av uppsats är inte en som du bara sätter ner på papper, den måste ha skäl för handlingar och förklaringar av resultat i din berättelse. För att göra detta måste du organisera din reflekterande uppsatsämnen lista i en disposition.


Detta kommer att placera ditt papper i avsnitt som är lätta att läsa. Att skriva en uppsats bör alltid börja med forskning och sedan en disposition så att du inte hoppar överallt med dina idéer. Det enda som många elever misslyckas med när de skriver en uppsats är att reflektera tillbaka på föregående stycke medan de skriver nästa, reflekterande uppsatsämnen lista. Att odla denna vana kommer att ge ditt skrivande effekten av sömlösa tankar och hålla din läsare engagerad, reflekterande uppsatsämnen lista. En introduktion - Börja med att berätta för din publik om ditt ämne och odla din avhandling. Ditt examensarbete är en till två meningar som introducerar vad din uppsats handlar om. Den bör innehålla en bakgrundshistoria för att få läsaren intresserad.


Uttryck med fullständig beskrivning ett överraskande eller spännande faktum följt av en dramatisk fråga. Tänk på att det du leder med måste vara i synk med materialet som följer. Om du leder med ett nykter uttalande, du reflekterande uppsatsämnen lista följa med upprörande känslor. Bli inte direkt lättsam och komisk om du börjar med ett seriöst tema. Tonen i din introduktion sätter scenen för resten av din tidning, din publik ställs in i din introduktion. Stycke I: Upplevelsen du skriver om och hur den påverkade dig. Punkt II: Berätta om hur denna upplevelse gjorde skillnad för andra runt omkring dig.


Punkt III: Vad lärde du dig av erfarenheten eller fick ut av den. Din slutsats: En slutsats är påståendet som redan sägs i dina stycken, reflekterande uppsatsämnen lista, att upprepa några av meningarna här i avslutningen avslutar allt fint. Det brukar se ut ungefär så här:. Slutsatser läses sist, så det här är det stycke som dina läsare kommer att minnas mest. Att förbereda denna disposition först innan du skriver din uppsats hjälper dig att skriva en sammanhängande uppsättning tankar som flyter smidigt när den läses av din professor. Hjälp för att skapa en disposition kan också hittas genom att besöka skrivtjänster online. Alla hamnar på efterkälken ibland och de här tjänsterna kan hjälpa till när tiden du har för att avsluta din uppsats har nått en kritisk punkt.


Oavsett hur mycket tid du har med din brådskande terminsuppsats bör du alltid ägna stor uppmärksamhet åt slutsatssidan, eftersom den kan ha den största inverkan på din uppsats. Om du inte kan hitta dina egna ämnen eller är i ett knas för tiden, kan dessa få ditt minne att sjunka och få dig igång med att göra den där reflekterande uppsatsen. En stormig natt: Ljuset slocknade och alla var samlade i samma rum i hopp om att ett träd inte skulle falla genom taket, sedan slocknade ljuset. Flytta bort: Du kunde inte tro att din familj flyttade från det enda hem du någonsin känt. Din första kärlek: Alla sa att det var valpkärlek men du visste att du skulle vara med din första kärlek resten av ditt liv, sedan bröt du upp.


Han dumpade dig eller så dumpade du honom? Första gången du talar offentligt: ​​Du är uppe på scenen och allt du ser är snurrande ljus, vad som hände? Du ljög för reflekterande uppsatsämnen lista bästa vän: De ställde en fråga till dig om något som skulle skada deras känslor om du berättade sanningen, så du ljög. Ett dödsfall: Oavsett vem det var, reflekterande uppsatsämnen lista, någon nära dig gick bort, reflekterande uppsatsämnen lista. Vad hände under de följande dagarna efter att du fick reda på det? Vad förändrades i ditt liv på grund av att denna person gick bort? Första jobb: Lista över reflekterande uppsatser fick jobbet, och första dagen var du nervös och gjorde många misstag.


Din första roadtrip utan dina föräldrar: Vart tog du vägen och med vem? Vad såg du som du inte hade tänkt se på resan? Hur mycket övertygande tog det för att få dina föräldrar att släppa dig? Du var tvungen att skriva en uppsats för att få ett stipendium: Fick du hjälp med uppsatsen? Fick du stipendiet? Du blev full för första gången i ditt liv: Vad ledde till drickandet? Var du myndig? Hur kände du dagen efter? Var ni med vänner och drack ni alla? Spelade du säkert genom att inte köra bil eller fick du problem med lagen? Du blev inlåst: Varför? Var du tvungen att sitta i fängelse eller räddade din familj dig? Vad hände när du var där? Hur kändes det att behöva ringa din familj och berätta att du satt i fängelse?


Viktminskning eller viktuppgång: Sedan uppväxten har du gått upp i vikt, gått ner i vikt? Vad sägs om din vikt är ohälsosamt och blev du retad? Mobbningshistoria: Blev du mobbad i skolan? Var du reflekterande uppsatsämnen lista en vän mobbad och hur hanterade du det. Stadskonspiration: Har något hänt i din stad som skapat huvudnyheter över hela landet? Har en lokal politiker orsakat township skam? Lokalt barn gör bra: Gjorde någon från din gymnasieskola det stort? Var du vän med den här personen? Var du avundsjuk eller glad för dem? Du träffar din favoritstjärna: Fick du deras autograf?


Var du på bild med dem? Blev du inbjuden backstage till en konsert med din favoritsångare? Fick du en chans att besöka en uppsättning där de filmade? Du var tvungen att erkänna att du hade fel: Hur kändes det? Vad ledde till att man erkände ett fel, och till vem? Har du problem med att ha fel om något? Ditt lag vann mästerskapet: Vilken sport spelades? Vilken roll spelade du för att få ditt lag reflekterande uppsatsämnen lista mästerskapet? Vilket barn är du: Är du det äldsta, mellersta eller yngsta barnet och vad har du för relation till dina syskon på grund av den plats du har i den hierarkin.


Adoption: Är du adopterad och har du i så fall träffat dina födelseföräldrar? Hur fick du reda på att du var adopterad? Lista över reflekterande uppsatser du känner att du är adopterad? kan bli en rolig historia med den här sista. Enda barnet: Var du enda barnet i många år och sedan överraskade dina föräldrar dig med att du skulle få en bror till syster? Hur fick det dig att känna dig, var du upphetsad eller ville du skrika nej, nej, nej! Fistfight: Har du någonsin varit i en knytnävskamp? Få en blåöga? Vad handlade det om och hur gammal var du när det hände? Tror du att du vann kampen?





argumenterande uppsatslayout



Hjälptjänst för anpassad avhandlingsskrivning. Avhandlingsförslagstjänster. Skriv min avhandling. Avhandlingsredigeringstjänster. Avhandling Litteratur Review Writing. Avhandlingskonsulttjänster. Avhandlingsundersökning Hjälp. MBA-tjänster för att skriva avhandlingar. MBA Uppsatsskrivning. MBA-avhandlingsredigering. Hjälp med MBA-uppdrag. MBA-uppsatsskrivande hjälp. MBA Skriva personligt uttalande. Juridiska tjänster. Juridiska tjänster för att skriva avhandling. Juridik Kursskrivande tjänster. Tjänster för att skriva uppsatser för juridik. Juridiska uppdragsskrivningstjänster. Juridisk rapportskrivningstjänst. Alla ämnen. Hjälp för universitetsansökningar. College Admission Writing Service.


Skriva följebrev. College Application Help Service. Hjälptjänst för att skriva personliga uttalanden. Återuppta skrivhjälp. Ansökan om stipendier och stipendier. UCAS Application Hjälp. Efter region. Köp Essay Papers Kanada. Köp Essay Papers UAE. Köp Essay Papers Saudiarabien. Köp Essay Papers Nya Zeeland. Köp Essay Papers USA. Köp Essay Papers UK. Köp Essay Papers Qatar. Köp Essay Papers Australia. Köp Essay Papers Irland. Facebook-f Linkedin-in Twitter Instagram Youtube Yelp Tumblr. Så här lägger du en beställning:. Om du har några frågor och vill veta mer om våra tjänster, vänligen kontrollera vår information. Hem Om oss Tjänster Exempel på uppsatser Gratis skrivverktyg Blogg Kontakta oss Meny.


Reflekterande uppsatsämnen för alla studenter. peachyessay 3 januari, Bloggar , Uppsatsämnen. Hur man skriver en reflekterande uppsats Reflekterande uppsatser är texter som låter dig återbesöka och undersöka en tidigare händelse eller erfarenhet. Reflekterande uppsatser kan skrivas i första eller tredje person. Vilken person du än väljer att använda, var konsekvent genom hela uppsatsen. Du kanske också vill överväga att använda nutid eller preteritum. Vilken tid du väljer beror på tonen i din uppsats och hur reflekterande den är. Kroppsstyckena kan struktureras på två huvudsakliga sätt: berättelser och analytiska svar. Ett narrativ är en berättelse om något som har hänt dig tidigare, medan ett analytiskt svar låter dig utforska dina tankar och känslor om en upplevelse.


Oavsett vilken struktur du väljer, se till att alla dina kroppsstycken ansluter tillbaka till det inledande stycket. Den reflekterande uppsatsen ska avslutas med ett stycke som sammanfattar dina tankar och insikter. Du kan också inkludera alla lärdomar du lärt dig av erfarenheten. För att säkerställa att din reflekterande uppsats är effektiv, se till att revidera och redigera den. Hur man väljer ett ämne för en reflekterande uppsats En reflekterande uppsats är en typ av skrivande som kräver att du tänker på dina egna erfarenheter, känslor och tankar. Här är några tips om hur du väljer ett lämpligt ämne: Vad gillar du? Du bör skriva exakt de saker som intresserar dig; annars, varför skulle någon vilja läsa om det?


Vad vet du om det? Du måste välja ett ämne som är tillräckligt personligt för läsarna att engagera sig i. Kan någon relatera till denna upplevelse? Ett bra sätt att engagera människor är genom att berätta saker som de kan relatera till. Vad är din åsikt i frågan? Din uppsats ska inte bara förmedla fakta utan också dina tankar och känslor om ämnet så att läsarna kan få en bättre förståelse för var du kommer ifrån. Med dessa tips i åtanke kommer du förhoppningsvis att finna dig själv inspirerad och redo att ta itu med den här typen av skrivande direkt. Hur man väljer bra reflekterande uppsatsämnen Att välja rätt ämne kan vara svårt. Här är några tips om hur du väljer bra reflekterande uppsatsämnen: Tänk på något som är viktigt för dig i ditt liv.


Kanske finns det en speciell händelse eller upplevelse som du skulle vilja reflektera över. Fundera på ett ämne som har varit utmanande för dig. Att reflektera över dina kamper kan hjälpa dig att lära dig mer om dig själv. Välj ett ämne som är intressant för dig. Detta kommer att göra det lättare för dig att skriva om det ärligt och från hjärtat. Se till att ämnet är relevant för din kurs eller ditt program. Syftet med en reflekterande uppsats är att hjälpa dig att lära dig om dig själv och att förbereda dig för framtiden. Det viktigaste är att välja ett ämne som känns meningsfullt för dig. Så ta dig tid och fundera över vad som är viktigast för dig. Intressanta reflekterande uppsatser Vad är dina tankar om världens nuvarande tillstånd?


Hur definierar du lycka, och vad är dina tips för att uppnå den? Vad är din definition av framgång och vilka steg har du tagit för att uppnå det? Vilka lärdomar har du lärt dig i livet hittills? Om du kunde gå tillbaka i tiden, vad skulle du göra annorlunda? Vad är dina tankar om det aktuella utbildningsläget i Amerika? Hur går man tillväga för att förändra sitt liv till det bättre, och hur lång tid tog det för dig att utföra denna uppgift? Hur jag har förändrats sedan jag blev förälder Den största utmaningen jag står inför just nu Det värsta med att bli äldre. Vad känner du när det kommer till åldrande? Den viktigaste lektionen jag lärde mig i grundskolan Vad är din största ånger?


Om du kunde ändra en sak i din barndom, vad skulle det vara? Det viktigaste jag lärde mig på gymnasiet. Vilket är det bästa rådet du fått? Vilken är din största utmaning just nu? Vad tror du är den största missuppfattningen om att bli äldre? Har du någon rädsla eller oro för åldrande? Vilken var din största prestation när du var i min ålder? Vilken var din största utmaning när du var i min ålder? Vilket råd skulle du ge mig när jag går in i detta nya skede av livet?


Hur reagerade din familj och dina vänner när de fick reda på att du var gravid? Vilken var din favoritdel med att vara tonåring? Hur reagerade människorna runt omkring dig när de fick reda på att du var gravid? Vad var det mest utmanande med dina tonåringar? När fick du reda på att du var gravid för första gången? Hur var ditt liv när du var i min ålder? Hur reagerade folk på nyheten att du gifte dig? Vad var din favorit sak med att vara gift? Hur reagerade folk när de fick reda på att du var gravid med mitt syskon? Vilken var den största utmaningen du ställdes inför under dina tonåringar? Vad har varit den största utmaningen i din föräldraresa hittills? Reflekterande uppsatsämnen för mellanstadieelever. Tror du att förändring alltid är bra eller dåligt?


Hur hanterar du svåra situationer och känslor? Har du några strategier som hjälper dig att klara dig? Hur känner du dig när du jämför ditt liv nu med ditt liv för fem år sedan? Hur påverkar din personliga övertygelse hur du ser på världen omkring dig? Om du kunde välja vilken bok som helst att läsa resten av ditt liv, vilken skulle det vara och varför? Om du kunde resa tillbaka i tiden till någon punkt i historien, när skulle det vara och varför? Enligt din åsikt, vad är den största utmaningen som vår värld står inför idag och varför? Enligt din åsikt, vad är det största problemet som vår värld står inför idag och vad kan vi göra för att åtgärda det? Finns det något med dig själv som du skulle vilja förändra?


Dessa reflekterande uppsatsämnen för mellanstadieelever är bra språngbrädor för diskussion och erbjuder utrymme för personlig tolkning och skrivstilar. Vad är några saker som får dig att känna dig tacksam för i ditt liv? Varför spelar dessa saker någon roll för dig? Vilka är dina tankar om teknik: hur har den förändrat hur vi lever våra liv och kommunicerar med andra? Finns det några nackdelar med att lita för mycket på tekniken? Vad är det viktigaste du har lärt dig i år? Vad gör oss lyckliga: pengar, ägodelar, relationer, berömmelse? Tror du att alla har olika svar på denna fråga? Varför eller varför inte? Vad skulle vara din ideala karriär och varför? Vad skulle du säga om någon frågade varför vi behöver skolor? Att reflektera över alla ämnen som behandlades i år: vilka tyckte du var mest intressanta?


Vem tror du har störst inflytande på ditt liv och varför? Reflekterande uppsatser för gymnasieelever Reflektera över det senaste året och vad du har lärt dig. Hur har ditt perspektiv förändrats sedan förra året? Finns det något som får dig att känna annorlunda om dig själv eller någon annan? Jag pressade mig själv utanför min komfortzon i år och provade nya saker. Mitt perspektiv har förändrats ganska mycket; Tidigare var jag väldigt kritisk mot mig själv men nu försöker jag ge mig själv mer kredit. Det finns några saker som får mig att känna annorlunda om mig själv - som att dansa till exempel. Det får mig att känna mig kraftfull och graciös på samma gång. Det största som hände mig det här läsåret var att bli antagen till college.


Det här var en stor milstolpe för mig och det fick mig att inse att allt är möjligt om du bestämmer dig för det. Så totalt sett har det här läsåret varit ett av de bästa åren hittills. Reflekterande uppsatsämnen för högskolestudenter När du först tilldelas en reflekterande uppsats på college kan det vara skrämmande. Reflekterande uppsats om relationsrelationer är hårt arbete. Hur kände du under uppbrottet? Vilka lärdomar drog du av erfarenheten? Vad kunde du ha gjort annorlunda? Vad tror du är nyckelingredienserna för ett framgångsrikt förhållande?


Introduktion — detta är den del av ditt arbete där du har möjlighet att introducera uppsatsens avhandlingsförklaring. Den bör avslöja uppsatsens huvudtema men inte helt eftersom du vill hålla den insvept i något mysterium så att du fångar läsarnas uppmärksamhet. Huvuddel — avhandlingens uttalande är utökat, detaljerat och berättat i perspektiv så att läsaren kan sätta sig i dina skor och se händelserna genom dina ögon. Relationer är ofta förknippade med de starkaste känslorna. Detta gör det ganska enkelt att skriva en reflekterande uppsats om en relationsfråga och beskriva de känslor och känslor du hade.


Exempel på orsaksanalystips kan hjälpa dig att organisera din berättelse logiskt. Du kan skriva om en verklig upplevelse du hade i naturen eller så kan du helt enkelt föreställa dig att vara på ett fält av vilda vallmo och bli smekt av solen. Här är några ämnen som täcker natur- och utomhusteman. Ibland kommer en plats som du har några riktigt bra och starka minnen om att räcka för att du ska uppleva ett uppsving och skriva några mycket bra reflekterande uppsatser. Här är några exempel:. Både speciella och vanliga händelser kan förvandlas till ett mycket bra reflekterande uppsatsämne. Samtidigt är det mycket sannolikt att unika evenemang eller upplevelser blir utmärkta ämnen.


Med det i åtanke skulle vi vilja hjälpa dig med några frågor som du kan använda för att utveckla uppsatsen. Baserat på de frågor du väljer kan svaret vara ditt examensarbete eller så kan du bygga hela din uppsats på ett sådant sätt att den besvarar en eller flera av följande frågor. Reflekterande uppsatser kan handla om imaginära eller verkliga upplevelser. De hjälper dig att lära dig och tillämpa dessa erfarenheter i verkliga livet eller i liknande situationer som du kommer att möta i framtiden. Och här är några exempel på olika uppdrag. Du kan använda som titelsidesformatering för att göra din uppsats mer skicklig.


Beställ nu. Hem Så fungerar det Priser Bloggrecensioner Uppsatsexempel Beställ nu. Reflekterande uppsatsämnen. Topp 50 litterära essäämnen. Undersökande uppsatsämnen. RELATERADE INLÄGG. BEHÖVS HJÄLP? Starta en livechatt med en operatör. chatta nu! Essäförfattare. Anpassad skrift. Antagningsuppsats. Analytisk uppsats. Beskrivande uppsats. Skriv mitt papper. Läxhjälp. Köp uppsats. MBA uppsats. Köp terminsdokument. Terminsatser. Uppsats.

No comments:

Post a Comment